poniedziałek, 26 marca 2012

#7 Ryż? Poproszę!

 ryż basmati z wanilią i kardamonem, jabłko, śliwka, rozdrobnione siemię lniane, płatki gryczane, miód

 Pracowity poniedziałek. Zabieram się za pieczenie cebularzy i chleba razowego. Sama niestety będę musiała obejść się zapachem, ale rodzina już się zastanawia, co tym razem wyskoczy z naszego wysłużonego piekarnika.

5 komentarzy:

  1. Ojejciu ile masz ograniczeń jedzeniowych. Alergik? :(
    Ale i tak wychodzisz z nich obronną ręką. Przefajne masz sniadania ♥

    OdpowiedzUsuń
  2. ykhm, parszywa alergia. zawsze mogło być jeszcze gorzej ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Powiem, że wygląda to bardzo apetycznie ! Mniam !

    OdpowiedzUsuń
  4. Kochana! Ja prawie wszystkiego tego co unikasz także muszę (poza bananami, orzechami i sporadycznie drożdzami) ale mam dobrą wiadomosc! nie musisz zegnac sie z owsianką - idz do sklepu ze zdrowa zywnoscia są platki i maka owsiana firmy provena bodajze bezglutenowe:) i to nie ten 'bezglutenowy syf' jak bulki i chleby firmy bezgluten z samymi polepszaczami, czyste pelnoziarniste platki i maka tylko ebz glutenu :)
    xxxxxx

    OdpowiedzUsuń
  5. Bardzo smaczne śniadanko. ;)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...