wtorek, 27 marca 2012

#8 Stir-fry wegetariańskie


 Stir-fry warzywne: makaron ryżowy z tapioką tao tao, kiełki fasoli mung, cukinia, kapusta pekińska, kilka pieczarek, sos rybny

To takie mini-obiadowe śniadanie. Oszczędnie w składnikach, ale wyraziście w smaku, to lubię! Gdybym mogła, dodałabym jeszcze sezam. Następne w kolejce dietetyczne spring rolls :)

4 komentarze:

  1. Świetne danie! Uwielbiam potrawy z makaronem ryżowym. Powodzenia:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Zapraszam do dodania przepisu do konkursu "Makarony Świata". Wszystkie informacje są na moim blogu: http://nietylkopasta.blogspot.com/p/konkurs.html. Możesz dodać przepis za pomocą akcji na Durszlaku, nie zapomnij jednak o wklejeniu banerka akcji!

    OdpowiedzUsuń
  3. Strasznie podoba mi się to danie! : )

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...